Μενού
Καλάθι

ΚΑΨΟΥΛΕΣ NESCAFE DOLCE GUSTO

Κατασκευαστής: BORBONE
Ισορροπημένο και γεμάτο σώμα:Λήφθηκε από την επιλογή των μιγμάτων για ένα υπόλοιποτέλειο ανάμεσα στο σώμα, την επιμονή και τη γλυκύτητα.Το μείγμα Blu χαρακτηρίζεται από την ευγενή γεύση του,τον έντονο χαρακτήρα και το έντονο άρωμα.ΕΝΤΑΣΗ 8.5ΣΩΜΑ 8.5Οξύτητα 5ΑΝΤΟΧΗ 9ΓΛΥΚΑ 9..
5,09€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Κατασκευαστής: BORBONE
ΧΩΡΙΣ καφεινηΕίναι το σωστό μείγμα για όσους προτιμούν τον εσπρέσο χωρίς καφεΐνη.Επισημαίνεται στον ουρανίσκο και χωρίς να θυσιάζει την τυπική γεύση και την κρεμώδη ουσίαλίγο καλό καφέ. Χάρη στην τεχνολογία του Caffè Borbone αυτόΤο μείγμα διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικού καφέ Ναπολιτά..
5,09€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Κατασκευαστής: BORBONE
Έντονο και στιβαρό:Κρεμώδες με έντονη γεύση και έντονη γεύση. Ένας σταθερός χαρακτήραςπου προκαλεί την τυπική παράδοση του αληθινού ναπολιτάνιου καφέ. Φρούτα αωραία επιλογή από μείγματα, που δημιουργήθηκε για έναν γεμάτο σώμα εσπρέσο.Πλούσιο και κρεμώδες όπως αυτό του μπαρ.ΕΝΤΑΣΗ 10ΣΩΜΑ 9.8Οξύτητα 4..
5,09€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
BORBONE ΚΑΦΕ ROSSA ΓΕΥΣΗ  ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ DOLCE GUSTO 15 ΤΕΜ
Εκτός Αποθέματος
Κατασκευαστής: BORBONE
Σταθερή και κρεμώδης:Καθαρή ενέργεια στη γεύση, ισχυρή και κρεμώδης και ταυτόχρονα νόστιμη.Παρουσιάζει έναν αποφασιστικό και επίμονο χαρακτήρα που ενσταλάζει ένα βαθύαίσθηση ευχαρίστησης στον ουρανίσκο, για μια μαγική αίσθηση.ΕΝΤΑΣΗ 9.5ΣΩΜΑ 9.5Οξύτητα 4ΑΝΤΟΧΗ 9.5ΓΛΥΚΑ 7..
5,09€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Κατασκευαστής: VERZI
Για όσους θέλουν να απολαύσουν έναν καφέ με απαράμιλλη γεύση και μια ελκυστική εμφάνιση, τα δύο μίγματα, το έντονο και πλούσιο άρωμα, απελευθερώνουν όλο το αδιαμφισβήτητο άρωμα του καφέ υψηλής ποιότητας. Οι κάψουλες είναι συμβατές με μηχανές καφέ Nescafè Dolce Gusto...
18,98€
Χωρίς ΦΠΑ:16,80€
Κατασκευαστής: MONDO CAPSULA
ΧαρακτηριστικάΚαφές για όσους αγαπούν έναν έντονο εσπρέσο, μια ώθηση, μια ευχάριστη "κρούση" ενέργειας που μεταφέρεται από τον ουρανίσκο σε ολόκληρο το σώμα μας, μεταδίδοντας μια αίσθηση μοναδικής δύναμης και ζωτικότητας. Η ποσότητα κρέμας που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της παράδοσης, επίσης λ..
0,30€
Χωρίς ΦΠΑ:0,27€
Κατασκευαστής: MONDO CAPSULA
ΧαρακτηριστικάΕίναι το "Arabica" μας, αποτελούμενο από ρίζες από την Κεντρική Αμερική που καλλιεργούνται σε μεγάλα υψόμετρα, όχι πολύ όξινες, αρωματικές, μεσαίου σώματος και αναμιγνύονται εξειδικευμένα με μια νότα Robusta, ινδονησιακής προέλευσης, παράγει έναν ισορροπημένο και αρωματικό καφέ στο κύπ..
0,30€
Χωρίς ΦΠΑ:0,27€
Κατασκευαστής: POP CAFFE
E-gusto CREME BRULEEΣυμβατό με μηχανήματα Nescafé * Dolce Gusto *Τυπολογία: 16 δόσειςΕγγυημένο ελάχιστο καθαρό βάρος: 7,5 γρ.Συσκευασία: Προστατευτική ατμόσφαιρα σε φιλμ αλουμινίου τριπλής στρώσηςΠροθεσμία: 24 μήνες από την παραγωγή..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,31€
Κατασκευαστής: POP CAFFE
E-γεύση GinsengΣυμβατό με μηχανήματα Nescafé * Dolce Gusto *Τυπολογία: 16 δόσειςΕγγυημένο ελάχιστο καθαρό βάρος: 7,5 γρ.Συσκευασία: Προστατευτική ατμόσφαιρα σε φιλμ αλουμινίου τριπλής στρώσηςΠροθεσμία: 24 μήνες από την παραγωγή..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,31€
Κατασκευαστής: POP CAFFE
E-γεύση NocciolinoΣυμβατό με μηχανήματα Nescafé * Dolce Gusto *Τυπολογία: 16 δόσειςΕγγυημένο ελάχιστο καθαρό βάρος: 7,5 γρ.Συσκευασία: Προστατευτική ατμόσφαιρα σε φιλμ αλουμινίου τριπλής στρώσηςΠροθεσμία: 24 μήνες από την παραγωγή..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,31€
Κατασκευαστής: POP CAFFE
E-gusto THE LEMONΣυμβατό με μηχανήματα Nescafé * Dolce Gusto *Τυπολογία: 16 δόσειςΕγγυημένο ελάχιστο καθαρό βάρος: 7,5 γρ.Συσκευασία: Προστατευτική ατμόσφαιρα σε φιλμ αλουμινίου τριπλής στρώσηςΠροθεσμία: 24 μήνες από την παραγωγή..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,31€
Κατασκευαστής: POP CAFFE
E-γεύση καπουτσίνοΣυμβατό με μηχανήματα Nescafé * Dolce Gusto *Τυπολογία: 16 δόσειςΕγγυημένο ελάχιστο καθαρό βάρος: 7,5 γρ.Συσκευασία: Προστατευτική ατμόσφαιρα σε φιλμ αλουμινίου τριπλής στρώσηςΠροθεσμία: 24 μήνες από την παραγωγή..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,31€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)