Μενού
Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια Συναλλαγών

Τρόποι Πληρωμής

Στο littleitalycoffe.com είναι διαθέσιμοι οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

  • Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα. Επιλέξτε “Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Πατήστε “Ολοκλήρωση Παραγγελίας” και θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Δεκτές κάρτες: Visa, Maestro, Mastercard, American Express, Diners.
  • Κατάθεση σε τράπεζα: Πραγματοποιήστε την κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία της κατάθεσής σας. Τα προϊόντα δεν θα αποσταλούν εωσότου λάβουμε την πληρωμή.

 

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR70 0172 6090 0056 0909 9595 526

PIRBGRAA


VIVA WALLET

GR83 7010 0000 0008 5871 5205 030

VPAYGRAA


Ασφάλεια Συναλλαγών

Το littleitalycoffe.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προστασία για τα δεδομένα σας. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL για να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια της πλοήγησης αλλά και της πραγματοποίησης των αγορών σας. Με αυτό τον τρόπο, όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας, όπως το ονοματεπώνυμο και οι διευθύνσεις σας, κρυπτογραφούνται κατά την καταχώρησή τους στην ιστοσελίδα μας και είναι μη προσβάσιμα σε κακόβουλους τρίτους.

Η κύρια λειτουργία του πιστοποιητικού SSL (Secure Sockets Layer) είναι η δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του web server και του browser του επισκέπτη, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.